Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Valoa tunnelin päässä

Aapolla oli tänään kontrollikäynti Tammiston Evidensiassa. Aapo on voinut tämän käyntien välisen ajan ihan hyvin ja ollut oma iloinen itsensä.

Aapon vatsa ultrattiin uudelleen. Nestekertymä ja eturauhanen olivat pysyneet samanlaisina. Eturauhasen kystat eivät nekään olleet muuttuneet mihinkään. Eläinlääkärin arvio oli, että ne liittyvät todennäköisimmin eturauhasen hormonaaliseen liikakasvuun ja pitkittyneeseen eturauhasen tulehdukseen. Rakossa ei enää näkynyt tulehdusmuutoksia. Virtsassa oli vielä jonkin verran punasoluja.

Vatsaontelossa olevasta nesteestä saatiin otettua näyte. Siinä ei kuitenkaan todettu syöpäsoluja, mikä oli valtava helpotus. Aapolla jatkuu antibioottikuuri ja hormoonihoitona aloitetaan Ypozane-kuuri. Suunnilleen kuukauden päästä olisi seuraava kontrolli.

Eläinlääkäri kertoi, että tuo Ypozane voi hetkellisesti nostaa Aapon testosteroni-tasoja. Ei varsinaisesti naurattanut kuulla, että tuo ennestään viriili herra saattaa pari seuraavaa viikkoa olla entistä viriilimpi. Haluaisko joku ottaa sen hoitoon? ;)

Aapolla oli myös paino noussut. Aapohan on loppukevään ja alkukesän aikana vain laihtunut huolimatta siitä, että se syö kuin hevonen. Ensimmäisen kerran tuli sellainen tunne, että tästä saatetaan sittenkin selvitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti