Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Möllitokoa Riihimäellä 30.11.13

Eilen ajettiin Riihimäelle mölli-tokoilemaan Brixin ja Keitan kanssa. Näitä tapahtumia voisi olla enemmänkin, suuret kiitokset järjestäjille vaivannäöstä. Molemmat tytöt mölleilivät avoimessa luokassa. Brixi loi omalla suorituksellaan uuden merkityksen käsitteelle "show-kelpie" ;) Yleisöllä oli hauskaa. Tämä tietenkin lisäsi pienen koiran motivaatiota yleisön hauskuuttamiseen. Ohjaajalle tilanne ei kuitenkaan ollut ihan optimaalinen, mutta tavoitteeseen päästiin niiltä osin, että koetilanne oli koiralle kiva :p Kiitokset Sannalle taas kerran kuvaamisesta.

Brixin mielestä paikallaan makaaminen on TOSI TYLSÄÄ!

Seuraamisessa piti antaa yksi lisäkäsky - hallissa oli tosi hyviä hajuja.

"Mennään jo tekemään lisää!!"

Estehyppy - ei olla juurikaan avoimen luokan estehyppyä harjoiteltu, joten yhden lisäkäskyn vaati istumiseen.

Kokonaisvaikutelmaksi tuomari antoi 9: Koira oli iloinen :D

Keitan tassun haava on parantunut hyvin, mutta iho on edelleen haavan kohdalta ohut ja ärtyy helposti, mikä heikensi suoritusta loppua kohti. Tassu oli hyvin suojattu sidoksella ja kipsivanulla, mutta paraneminen ennalleen tuntuu kestävän.

Onnistunut reissu niiltä osin, että päästiin puuttumaan paikallaolo-ongelmaan koetilanteessa.

Virettä ja virtaa riitti parin viikon lepäilyn jälkeen.Binka ja Aapo olivat mukana kannustusjoukoissa. Kokeen jälkeen treenattiin vielä ulkona kannustusjoukon kanssa. Kotiin päästyä oltiin kaikki valmiita päikkäreille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti