Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kusi sukassa - ja muuta pentumaista tarinaa

Sunnuntaina suuntasimme koko lauman kanssa Somerolle kelpie-pentusia katsomaan. Mahduttiin kuin mahduttiinkin autoon ja matka meni kohtuullisen mukavasti, vaikka pojat "keskustelivatkin" ajoittain tiukasti häkkien välillä. Milla tuli Vantaalle jo edellisenä iltana. Koiralaumalla oli taas niin mukavaa, kun sai juosta isossa laumassa - hymy oli useammallakin naamalla.

Takaisin pentusiin. . . tosi reippaita pieniä koiran alkuja molemmissa pentueissa. Pentusia on siis Jemma (Yacatis Gemma-Coventinah) & Hevi (Hyvänenaika Aymo) sekä Kuura (Yacatis Gerda-Coventinah) & Harmi (Yacatis Hurry-Sparrow) yhdistelmistä. Hienosti molemmista pentueista löytyi taistelutahtoa ja ihanan avoimia pikku-koiria olivat kaikki.

Jemman ja Hevin pentuja:




Kuuran ja Harmin pentuja:



Pentu-koirat olivat kuin kalat vedessä isojen koirien kanssa. Aapo nautti pienistä koirista ympärillään, Aapo onkin ollut aina aivan loistava pentukoirien kanssa, Harmi kävi kerran haistamassa ja totesi, että nämä on nyt niin nähty. Binka suhtautui pentuihin viileän välinpitämättömästi - käytiin vielä pienellä lenkillä ennen kotiin lähtöä ja mummo-koira sai vanhanajan hyppyhepulin "jes, me lähdetään kotiin ja pennut jää kaikki tänne" :D Mummo juoksi pitkin rinnettä ja eksyi innoissaan veteenkin (normaalisti Binka inhoaa turkiin kastumista ja väistäisi sateella kaikki vesipisaratkin, jos vain pystyisi). Pentuja oli sen verran monta, että Keita ja Brixi seurasivat tapahtumia hieman etäämpää.

Mia-kasvattajalta saimme vielä Harmille pienen lahjan kotiin vietäväksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti