Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kahden kuukauden päivityspläjäys

Paljon ei ole parin viimeisen kuukauden aikana ehtinyt blogia päivittää, joten tässä lyhennelmä kuvasaasteen kera siitä mitä meille kuuluu.

Toko-kokeen jälkeen mentiin nöyrästi Sirke Viitasen koulutukseen (kiitos Sanna H. taas koulutuspäivän järjestelyistä). Oppia tuli roimasti lisää ja tulokset alkoivat näkyä nopeasti.

Tuonne ja takaisin - Brixi seuraa :)

Keita treenaa ruutua.

Keitan estehyppy.

Brixi valmiina lähtöön.

Herra-Harmi the tourist.

Melkein koko popula.

Toukokuun lopulla käytiin Yacatis-kennelpäivällä. Harmi oli valitettavasti ehtinyt loukata tassunsa (lasia prkle!!), varvasanturasta irtosi lähes puolet ja kaikenlainen treenaaminen jäi väliin. Harmi vietti päivän kasvattajan pentulaatikossa ;) Päivä sujui rattoisasti hakutreeneissä. Suurin osa koirista teki ensimmäistä kertaa tuttavuutta haun kanssa, joten rata oli tehty sen mukaiseksi. Me käytettiin tietenkin tilaisuus hyödyksi ja otettiin ilmaisutreeniä lyhyillä pistoilla. Oli tosi kiva saada vieraita maalimiehiä ja todeta, että kyllä se koira vieraatkin nostaa. Brixillä oli tosin parilla ensimmäisellä ukolla vaikeuksia haukun aloittamisessa, mutta pidot paranivat loppua kohti. Päivän päätteeksi vielä grillattiin ja syötiin. Kiitos team-Satamolle päivän järjestelyistä.

Aapo duunin lähdössä.

Viikkoa myöhemmin pakattiin kaksi autoa (ei siis enää mahduta yhteen autoon) ja otettiin suunta Virroille Dreamoor-leirille. Perjantai-iltana tutustuttiin flyballiin - Binka oppi jujun nopeasti, siitäpä mummolle eläkeläislaji. Aapo oli sitä mieltä, että mitäpä sitä lautoja polkemaan, kun pallon voi viedä a) kouluttajan kädestä b) suoraan palloreiästä.
Keita ja flyball

Lauantai-aamuna Milla suuntasi agi-kentälle Keitan ja Aapon kanssa. Merja jäi Brixin kanssa rannalle - meillä siis alkoi vesipelastukseen tutustuminen.
Brixi vedessä. Kelpie-neidot ovat VePen tosi harrastamiseen aivan liian pieniä, mutta uuteen lajiin tutustuminen oli kivaa.

Aapo lähdössä (taas) jonnekin.

Iltapäivällä Merja, Binka, Brixi ja Harmi lähtivät hakutreeneihin. Lisää vieraita maalimiehiä - jippii!!! Hyvin meni taas. Milla puolestaan jäi Keitan ja Aapon kanssa venerantaan vepeilemään.

Sunnuntaina painuttiin koko sakki jälkimetsään. Binka ja Aapo olivat mukana turisteina. Lounaan jälkeen suunta takaisin kotiin. Viikonlopun jälkeen olo oli väsynyt, mutta onnellinen.
Kelpie attack by Harmi

Sen lisäksi ollaan käyty vähän tokoilemassa/tottistelemassa, treenattu hakua ja jälkeä sekä käytiin eilen agi-kentälläkin. Ja sitten on vaan hengailtu.

Joka toiselle kuoppaa kaivaa, joka toiselle ei - miettii Harmi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti