Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Auts, lasia!

Nyt sitten on taas aika kirota kaikki lasien rikkojat: tuntekoot he kaikki joka askeleella kipua kävellessään!!! Loppuviikolla päivälenkin jälkeen Keita palasi kotiin jättäen verisiä tassun jälkiä peräänsä. Polkuanturassa oli pari senttiä pitkä kohtuullisen syvä haava, joka vaati käyntiä eläinlääkärissä. Käynnin tulos oli tokkurainen bordercollie, jolla oli tikit anturassa, kipulääke- ja antibioottikuuri päällä ja pakollinen treenitauko edessä. Kukkaro keveni taas kohtuullisesti - onneksi kaikilla koirilla on vakuutus.


Nyt pitäisi vielä estää koiraa pääsemästä tikkeihin käsiksi. Kaulurista huolimatta se on aika haastavaa, koska Keitan ulottuvuus on kirahvin kanssa samaa luokkaa. Riehuminen toisten koirien kanssa on kiellettyä tikkien poistoon asti ja elämän tulisi muutenkin olla melko rauhallista (siinä todellinen haaste). Viikko sitten Keitan hakutreenit meni tosi nappiin ja lähdettiin hyvällä mielellä kotiin, edistystä on tapahtunut. Nyt ei sitten vähään aikaan treenata >:(

Milla oli eilen Aapon kanssa Hyvinkäällä agi-liitämässä. Kotiin tuomisina oli 1 x HYL ja 1 x 0-rata :) Niinhän se on, että lahjattomat treenaa ja Aapo vain kisaa ;) Kisan jälkeen Aapo sai palkaksi narulelun - BIG MISTAKE!!! Hetken päästä lelu oli puolimatkassa kohti mahalaukkua, onneksi Milla sai lelun toisesta päästä kiinni ja lelu saatiin vedettyä takaisin.

Kelpo-tyttöjen kanssa on parina iltana käyty treenaamassa tokoa. Molemmilla intoa riittää, mutta malttia puuttuu. Tänään käytiin Brixin kanssa pitkästä aikaa jäljellä. Vettä tuli taivaan täydeltä ja jälki oli jokseenkin haasteellinen. Hienosti pikku-ruskea teki kuitenkin töitä. Jäljen loppupää oli tosi kovassa kosteikossa ja vähän matkan päässä oli vielä hakuporukka, mikä aiheutti pienelle koiralle hieman pään vaivaa: mennäkkö ukkoja etsimään vai tekisikö jäljen loppuun?!?

Nyt on vihdoin onnistuttu valokuvaamaan meidän talon kerrostalokyttääjä: Vaviskaa naapurit!

1 kommentti:

  1. Pikaista paranemista Keitalle. Kerrostalokytälle tiedoksi että Kampissa sukulaisen harrastus on sama;). t. Cindy ja Köpi

    VastaaPoista