Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

lauantai 13. lokakuuta 2018

Erkkari 26.8.18

Brixin ja Lystin kanssa käytiin elokuun lopulla Riihimäellä erkkarissa. Harmi oli myös ilmoitettu bileisiin, mutta joutui jäämään kotimieheksi äkillisen vatsataudin takia.

Tuomarina oli ruotsalainen Martin Johansson. Kelpieitä oli ilmoitettu huikeat 78. Ensimmäistä kertaa törmättiin pöytään kelpiekehässä, mutta oppia ikä kaikkia. Onneksi siihen oli laitettu ramppi eikä koiria tarvinnut alkaa nostelemaan ja onneksi tuomarin ruokatauon aikana sai käydä tutustumassa pöytään.

Lysti esiintyi junnunartuissa. Lystin arvostelut ovat jo tähän mennessä hukkuneet, mutta tulokset on sentään muistissa.  Se esiintyi oikein kauniisti ja tuloksena oli ERI. Se oli todella rimpula muihin verrattuna, joten ei varsinaisesti tullut yllätyksenä, että se jäi ilman sijoitusta. Lysti pääsi vielä esiintymään Yacatiksen kasvattajaluokkaan, joka sijoittui kovassa kilpailussa sijalle 3 KP:n kera.

Brixi esiintyi käyttöluokassa. Brixi esiintyi nätisti tuloksen ERI1 SA VSP-käyttökoira arvoisesti. "Välskuret hund. Lite ljusa ögon. Lite rak i fronten. Tillraäckligt bröstkorg. Korrekt vinklad bak. Rör sig utmärkt. Trevlig temperament."

Kotona väsynyt pieni näyttelijä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti