Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Lisää Harmia

Kevättä kohti on oltu menossa. Lähikentät olivat jo kuivuneet, muutaman kerran ehdittiin treenaamaankin ennen tämän aamuista shokkihoitoa. Nyt olisi mitä sopivin ilma joulukorttien kuvaamiseen >:(

Harmi on sopetunut laumaan hienosti. Pikku-poika osaa lukea vanhempia koiria hienosti ja suhtautuu jokaiseen niiden ansaitsemalla kunnioituksella. Binka on hoitotäti, jonka seurassa voi yrittää rauhoittua - välillä.

Aapo on ottanut asiakseen pitää huolta siitä, että sisällä ei haukuta. Pennun lelut aiheuttavat hoopolle koiralle päänvaivaa, Harmin ankkalelu on jo rikottu. Aapo kävi purkamassa turhautumistaan agi-kisoissa viikko sitten. Tuloksena 5-HYL-0.

Kevään ensimmäiset jäljet on tehty. Harmi on aloittanut jälkikoiran uransa pihapiirissä, yksi peltojälkikin on tehty.

Keita on myös käynyt ajamassa kevään ensimmäisen jäljen. Tänään oli tarkoitus lähteä heti aamusta Brixin kanssa korkkaamaan jälkimaastot, mutta säämies suhtautui ajatukseen negatiivisesti ja sabotoi täysin hyvän suunnitelman.

Harmi on laajentanut reviiriään ja tehnyt tuttavuutta naapureiden koirien kanssa. Reipas pieni poika <3. Ollaan käyty leikkimässä erilaisissa paikoissa, on harjoiteltu luoksetuloa ja istumista.Näyttelyseisomiset on unohdettu ainakin siihen asti, että saadaan varmuus korvien asettautumisesta kelpie-asentoon - korvien asento seilaa vielä edestakaisin. Välillä pystyssä välillä ihan mopon kahvoina.

Noustako vai eikö nousta, siinäpä pulma. . .

Merjan polvivamma on parantumassa, kyynersauvoista on luovuttu jo yli viikko sitten. Kävely tasamaalla onnistuu jo ihan hyvin, juoksemista polvi ei vielä kestä. Jonkin verran liikkumisvaikeutta myös epätasaisella alustalla . . . damn.

Harmi protestoi. .

Harmin ensimmäinen tutustuminen eläinlääkäriinkin on takana - ei, me emme päässeet rokotuksiin asti ilman eläinlääkäriä. Pikku-poika järjesti itselleen silmätulehduksen, joka onneksi hoitui tipoilla nopeasti kuntoon.

1 kommentti:

  1. Kiva toi uusi blogin nimi :)
    Ihana Harmi-vauva! Protestikuva on ihan paras!

    Hanna

    VastaaPoista