Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Harmin paikka!

Harmi on käynyt taloksi. Tosi reipas pikkukoira meillä on kasvamassa. Viikon aikana on käyty tutustumassa uusiin paikkoihin. . . hyvin sopeutuvainen nuori mies. Muu lauma on ottanut tulokkaan vastaan kukin omalla tyylillään: Binka on saanut hoivavietilleen uuden kohteen. Tosin kurinpito on parempaa kuin aikoinaan Keitan kohdalla. Harmi nappasi Binkaa nenästä ja mummo-koira teki selväksi, ettei se ole sallittua. Aapo on sitä mieltä, että uusi pentu voi tulla taloon vaikka joka päivä, koska se tietää aina uusia leluja lattialle.


Brixi ei paljon vauva-koirista välitä ja valtaosan ajasta teeskentelee, ettei Harmia ole olemassa. Viikon yllättäjä on ollut Keita, joka ottaa leikkitädin roolin tosissaan.Harmin paikka koitui myös tällä viikolla Merja kohtaloksi. Tässä iässä ei ehkä enää kannata loikkia koira-aidan yli muka kiireessa, huonosti siinä käy! Tasapaino petti ja matami kaatui polvi edellä lattiaan. Lääkärireissu siitä tuli, onneksi ei sentään patella murtunut (niinkin voi kuulemma käydä). Nyt mennään sitten sairaslomalla kyynersauvoilla, mikä valitettavasti rajaa koirien kanssa harrastamista vähäksi aikaa :(1 kommentti:

  1. Voi noita karvahöhliä :) Harmi näyttää ihan gremlins-kopiolta! Merjalle tsemppiä toipumiseen, koiraharrastajan painajainen teloa jalka tai käsi. Päästä ei niin väliä, mutta raajan toimintahäiriö hankaloittaa elämää :)

    VastaaPoista