Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

perjantai 30. elokuuta 2013

Leiriä, pentuja ja treeniä

23-25.8.13 vietettiin viikonloppu hyvässä seurassa Virroilla Dreamoor-leirillä, kiitokset Sannalle leirin järjestämisestä. Pääosassa olivat tietenkin Sankarit (=Keita+sisarukset), mutta muitakin joukkoon mahtui. Aapo, Binka ja Brixi olivat mukana antamassa leirille lisäväriä - olisi muuten touhu mennyt melko mustavalkoisesksi ;)

Kuvassa Sankarit (kuvan (c)Mikko Turunen)

Perjantaina poikettiin Anitan luona hakemassa välttämättömyystarvikkeita ennen leirille lähtöä. Osuttiin sitten mutkan kautta sopivasti ruuhkaan ja 1,5 tunnin matkan jälkeen oltiin vasta Nurmijärven ja Tuusulan rajalla. Tampereella pidettiin sitten 10 minuutin tauko. Perillä oltiin klo 19.30. Perjantai-illan treenailut jäivät ajomatkan jälkeen suosiolla tekemättä. Mökkimajoitus Marttisen leirikeskuksessa oli loistava (kiitokset hyvästä seurasta Jaanalle, Tuijalle, Janille ja Martinalle). Leirikeskuksen keittiöhenkilökunta osasi asiansa: ruoka aivan mahtavaa. Kouluttajana oli lauantaina agilityssä Sari Heinonen, joka omistaa Binkan ja Aapon isän. Leirimatkasta tuli samalla vähän kuin käynti mummolassa ;) Toko-koulutuksesta vastasi Sari Kärnä. Molemmat kouluttajat olivat asiansa osaavia ja viikonlopusta saatiin paljon irti. Milla oli ilmoittautunut agilityyn Keitan ja Aapon kanssa. Merja oli toko-kentällä Binkan ja Brixin kanssa.

Aapo ja Milla vauhdissa (kuvan (c)Mikko Turunen)

Aapo kepeillä (kuvan (c)Mikko Turunen)

Binkan tokoa (kuvan (c)Tuija Leisti)

Brixin tokoa (kuvan (c)Tuija Leisti)

Lauantai-iltana oli vielä mahdollisuus saunoa. Saunan jälkeen oli perinteinen leiri-visa.

Sunnuntaina porukka jakautui osa jäljelle ja osa hakuun. Meille järjestyi vierekkäiset hyvät maastot kohtuumatkan päästä, kiitokset Mari Pirttiniemelle. Koko Sipikarin lauma lähti hakuilemaan. Päivä oli melko lämmin, eikä tuulikaan meitä "haitannut". Keitalla ja Brixillä oli ensimmäisen kerran vuoteen vieraita maalimiehiä. Aluksi Keita oli sitä mieltä, etteivät nuo ole hänen maalimiehiään, eikä niitä tarvitse "löytää". Pienen rohkaisun jälkeen ilmaisu alkoi sujua. Brixi tarvitsi vähän tukea alkuun, mutta sitten oli sitä mieltä, että ukko kuin ukko voidaan pussata ja ilmaista. Binkalla alkoi radan loppua kohden motivaatio laskea, mutta nousi ne ukot sieltä lopulta. Ja Aapo juoksi tyylilleen uskollisena sata lasissa pitkin metsää :D Meillä olisi ollut vielä mielenkiintoinen mahdollisuus käydä tutustumassa robottinavettaan, mutta pitkä viikonloppu ja pitkä kotimatka vaati veronsa ja päätimme jättää sen tällä kertaa väliin.

Binka lähdössä (kuvan (c)Tuija Leisti)

Tässä koko porukka:
(kuvan (c)Dreamoor)

Maanantai pyhitettiin sitten kotona lepäämiseen, mutta tiistaina otettiin jo nokka kohti Hirsjärveä kelpie-pentuja katsomaan (kennel Yacatis). Pennut olivat tosi reippaita ja uskomatonta mutta totta: pentulaatikossa oli miniatyyri-Aapo :D. Käytettiin samalla hyväksi Mian ja Pasin vieraanvaraisuutta vieraiden maastojen suhteen ja tehtiin vähän jälkeäkin.

Aapo metsäjäljellä (kuvan (c)Sipikarit)

Keita peltojäljellä (kuvan (c)Sipikarit)

Sieltä löytyi keppi (kuvan (c)Sipikarit)

Brixi jäljellä (kuvan (c)Sipikarit)

Keppi löytyi (kuvan (c)Sipikarit)

Binka käytti aikansa paikkojen tutkimiseen ja löysi kuin löysikin tiensä tallin ylisille - poispääsyn pikku-musta meinasi ensin ratkaista hyppäämällä :-O, mutta onneksi se saatiin estettyä. Keitan piti ensin vähän puffata hevoselle, mutta kun tuo ei edes ymmärtänyt pelätä, niin bc-tyttö antoi mokoman olla.

Keskiviikkona oli omat hakutreenit ja torstai-aamuna suunnattiin sitten Anitalle (kennel Briskness) bc-pentuja katsomaan. Valitettavasti pentujen kanssa leikkiminen on hauskempaa kuin valokuvien ottaminen pennuista, joten tästä postauksesta jäivät kaikki pentukuvat pois ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti