Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannus takana

Ja mikä sen mukavampaa kuin viettää juhannus treenaillessa. Aattona käytiin Hyvinkäällä jäljellä ja Sannan kesälampaita katsomassa. Keita pääsi paimennusta kokeilemaan ja alkuhössötyksen jälkeen pienestä BC-tytöstä kehkeytyi oikea paimenkoira, joka piti hienosti lauman nipussa ja kuljetti sitä eteenpäin.

Aapo on palannut hoitoreissulta kotiin. Ensimmäisen viikon Aapo oli aivan uuvuksissa: parasta mitä koira tiesi oli nukkuminen. Se konkreettinen hyöty Aapon kesälomasta oli, että ADHD-kelpie oppi rauhoittumaan ulkona ollessaan. Kerrostalossa kun tulee vähemmän vietettyä aikaa ulkona vain paikallaan ollen, niin koiratkin ovat oppineet siihen, että ulkona a) lenkkeillään b) treenataan c)leikitään laumassa. Nyt Aapo osaa nukkuakin ulkona ;)

Brixin kanssa on keskitytty haku- ja jälkitreeneihin. Merjalla alkoi kesäloma juhannuksena ja tavoitteena on saada keppi-ilmaisu kuntoon loman aikana. Tokoilu on nyt jäänyt vähemmälle.

Binkan kanssa päästiin puuttumaan treeneissä ilmaisuongelmaan ja katsotaan mitä saadaan aikaan. Nyt on keskitytty tokoilemiseen - joukkue SM-kisat häämöttävät edessä viikonloppuna. Tavoitteet eivät ole taivaissa, mutta tulos olisi kuitenkin kiva olla kotiin tuomisina.

Aapon kanssa on agiliidelty vähäsen ja huomenna mennään pitkästä aikaa kisaamaan.

Keitan kanssa treenaillaan jälkeä ja pyritään mahdollisimman paljon ajamaan vieraiden tekemiä jälkiä. Sillä liinan toisella päällä kun tuppaa usko ja luottamus loppumaan, kun ei itse tiedä mihin jälki menee. Sitten sitten... Eilen ostettiin hakutreenejä ajatellen irtorullat... Tähän se "ikinä en tee rullakoiraa!" sitten kaatui...

Sitten on vielä käyty iltaisin uimassa. Meillä on kolme uivaa koiraa ja yksi pikku-musta, jonka mielestä veteen ei kannata mennä, koska siellä "tukka kastuu". Ensimmäiselle uintikerralle mennessä meinattiin ajaa ojaan, kun takakontista alkoi kuulua hillitön vinkuminen ja ulina (mielessä kävi, että takakonttiin on päässyt ampiainen, joka on oikeasti pistänyt jotakin koiraa). Brixi oli oivaltanut minne tätä tietä pitkin pääsee ja pieni koira oli niin malttamaton . . .Ei kommentteja:

Lähetä kommentti