Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Lääkehiili kunniaan

Keita säikäytti eilen meidät pahan kerran. Oltiin juuri palattu Ojangosta, missä Milla ja Brixi kävivät hakemassa agi-fiilistä. Tavarat oli vielä levällään pitkin eteistä ja yritettiin siinä nälkäisinä laittaa jotakin syötävää, kun Jesse tuli eteisestä tyhjä lääkeliuska kädessä: Oli kaivanut liuskan Keitan suusta. Koska ei voitu olla varmoja siitä oliko liuskassa ollut lääkkeitä, päätettiin pelata varman päälle ja ruokkia koira lääkehiilellä. Silloin tietenkin kun jotakin tarvitaan, niin sitä ei löydy mistään - hiilipurkki totaalisesti hukassa. Milla hyppäsi takaisin autoon suunnitelmissa lähteä apteekkiin pika pikaa. Suunnitelma meinasi hyytyä alkuunsa, kun auto jäi jumiin parkkipaikalle. Onneksi kotoa löytyi Jessen lisäksi raavas teinipoikalauma, joten laitettiin pojat asialle Rellua lykkimään ja Milla pääsi kuin pääsikin liikkeelle. Keitalle saatiin lääkehiilet annettua ja tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä.

Pari viikonloppua on nyt mennyt agikisoissa. Eilen Brixin kanssa haettiin agifiilistä - estevarmahan pikku-ruskea ei suinkaan ole ja toisella radalla koira oli sata varma siitä, että puomi=keinu. Kolme kertaa koira hyppäsi alas ennenkuin koko rakennelma kaatuu ;) Tulosta eilisistä kisoista ei lähdetty edes hakemaan, vaan lähinnä sitä kivaa fiilistä, mikä saavutettiinkin. Aapo otettiin mukaan ihan vaan sen takia, että koira-jonka-korvat-ei-toimi-agi-kisoissa näkee mihin ollaan menossa ei kuitenkaan pääse radalle. Jos siitä olisi vähän apua siihen, että kuuloluut kolahtaisivat paikoilleen. Edellisenä viikonloppuna Aapo kun juoksi ihan omia ratojaan >:( Keita ja Binka olivat matkaseurana ja onneksi Ojangosta löytyy hyvät ulkoilumaastot. Keita pääsi vielä kisakirjaa odotellessa fiilistelemään halliin. Tehtiin vähän seuraamista ja vaan hengailtiin radan reunalla. Keitan mielestä aksa on huippujuttu, joten rauhoittuminen radan reunalla, kun muut juoksee ei ole helppoa. Käytiin vielä vähän lämppäesteillä hyppimässä, kun sinne ei ollut muita menossa.

Parkkipaikka/Ostari-tokoa on tehty kaikkien kanssa sään salliessa. Pari kertaa on suunnitelmissa ollut myös kasata ryhmätreenit. Säiden haltijat ovat kuitenkin olleet meitä vastaan ja aina sovittuna treenipäivänä ilman on täyttänyt sakea lumisade, joten ajaminen on jätetty väliin iltapimeässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti