Kelpiet ja bortsu

Kelpiet ja bortsu
Meidän jengi

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Aapo aksaa

Eilen Milla ja Aapo suuntasivat Ojangon agi-kisoihin. Treenaamattomuus kannattaa: tuloksena hyl - 0 - hyl. Keskimmäinen rata oli aivan loistava, Aapo pisti parastaan. Nopeus ei kuitenkaan ole valttikortti nykyisin tanakoituneelta keski-ikäiseltä mieheltä, joten sijoitus oli 7:s, vaikka hyvä sijoitus sekin oli 51 koiran luokassa. Sillä ei sertiä irronut, kun näissä kisoissa serti olisi siirtynyt viidennelle.

Aamun pakkaslukemat olivat kammottavat -31. Edellisen illan hallitreenit jätettiin sovinnolla väliin, kun pakkaslukemat kiristyivät tunti tunnilta, takakonttikin oli jäätynyt kiinni ja se olisi pitänyt lähteä sulattelemaan johonkin paikalliseen parkkihalliin ennen treeneihin lähtöä. Koska säämies oli ennustanut paukkupakkasten ehtivän meille jo illan aikana, päätettiin jäädä kotiin peittojen alle.

Päivän aikana lukemat alkoivat lauhtumaan ja tyttöporukalla käytiin harjoittelemassa kameran käyttöä Aapon kisatessa.


Tämän päivän hyvä uutinen on se, että ensimmäisen kerran pitkään aikaan metsästä ei tarvinnut siivota kassillista ruokaa. Eilen satuttiin samaan aikaan metsään vanhemman rouvashenkilön kanssa, joka ilmeisesti on huolehtinut varisten ja rottien selviytymisestä talven yli. Ilmoitin aika suorasanaisesti, että korjaan päivittäin kaikki maahan jätetyt ruuat pois - ja tein sen osittain myös rouvashenkilön paikalla ollessa: perunasoselaatikko alumiiniastiassa, leipäpaloja 1/2 muovikassillista, jäätyneitä hedelmiä ja vihanneksia. . . Tänään vastassa oli puhdas valkea lumi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti